Gemenskap på kafékontoret

motesrumI januari startade jag mitt företag. Jag är enpersonsföretagare med hemmakontor. Himla skönt – slippa sorl och oväntade avbrott, kunna fokusera och brygga kaffet precis som jag vill ha det. Himla trist – inget sorl, och inga oväntade avbrott. Inga spontana samtal och därmed utebliven inspiration.

Tack vare min nya kontakt, Monika på Neucon, hittade jag till Café & Co på Stockholms hornsgata. En modernmysig miljö med utmärkt akustik och behaglig belysning, sköna jobbstolar och tillgång till skrivare och kaffe. Och framförallt andra enpersonsföretagare, oväntade avbrott och sorl! Det vill säga inspiration, erfarenhet och gemenskap.

I dag jobbar jag hemma. I morgon går jag dit igen.

Utmärkt kombo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s